Certified program: projecten indienen

Binnen het Weconomics Certified Program (WCP) is het mogelijk om projecten in te dienen voor het ontwerpen en ontwikkelen van digitale ecosystemen en de digitale lopende band. Deze worden door cursisten van het programma, onder professionele begeleiding van een ervaren coach, uitgevoerd. Hierbij werken we ‘Agile’. Stap voor stap gaan we naar de gewenste eindsituatie. We spreken meestal dan ook over een digitaal transformatieprogramma dat uit meerdere projecten/fasen bestaat.

Je ‘eigen’ innovatieafdeling
Organisaties in het MKB hebben vaak niet de beschikking over een eigen innovatieafdeling en grote organisaties hebben vaak moeite disruptieve innovaties binnen de muren van de organisatie te organiseren. Daarom biedt Weconomics een leerwerkomgeving (een soort innovation lab) aan om echte digitale transformatie mogelijk te maken. We zetten een digitaal ecosysteem op en implementeren een digitale lopende band, niet vanuit één organisatie, maar vanuit een keten of community.

Subsidie
Vaak kunnen we voor onze projecten subsidie aanvragen waardoor je maar de helft van de kosten hoeft te betalen. Vaak kan dit ook in uren en kost het geen liquiditeit. Informeer naar de mogelijkheden

Budget
Consortia, organisaties en startups kunnen betaalde opdrachten indienen vanaf € 2.000,-. Dit budget wordt deels gebruik om het onderwijsprogramma te financieren en deels voor de uitvoering van projecten.

Informatie en aanmelden
>> Voor het aanmelden van opdrachten, vul de project quickscan hier in
>> Voorbeelden van mogelijke projecten en use cases: klik hier
>> Voor informatie over het onderwijsprogramma klik hier

Meer informatie en aanmelden
Mocht je eerst meer informatie willen, neem dan contact met ons op en we bellen je terug voor verdere informatie en stappen.