Leerwerkprogramma voor organisaties

De toekomst is duurzaam, digitaal en decentraal. Maar hoe kom je daar? Het leerwerkprogramma biedt organisaties drie mogelijkheden deel te nemen: met een cursist, een verkenningsopdracht of een combinatie van beide.

Bij opdrachten kun je denken aan het opzetten van een use case of simulatie. Opdrachten richten zich op het aantonen van een werkende methodiek om vraag en aanbod van data tegen de laagste kosten en hoogste service te organiseren. Opdrachten worden door cursisten van het programma, onder professionele begeleiding van een ervaren mentor/expert, uitgevoerd. Hierbij werken we stap voor stap naar de gewenste eindsituatie. We spreken meestal dan ook over een transformatieprogramma dat uit meerdere projecten/fasen bestaat.

Innovation As A Service: je ‘eigen’ innovatieafdeling
Startups en MKB-organisaties hebben vaak niet de beschikking over een eigen innovatieafdeling en grote organisaties hebben vaak moeite disruptieve innovaties binnen de muren van de organisatie te organiseren. Daarom biedt Weconomics een leerwerkomgeving (een soort innovation lab) aan om de transformatie mogelijk te maken.

Subsidie
Vaak kunnen we voor onze projecten subsidie aanvragen waardoor je maar een deel van de kosten hoeft te betalen. Vaak kan dit ook in uren en kost het geen liquiditeit. Informeer naar de mogelijkheden.

Budget
Consortia en organisaties en startups kunnen betaalde opdrachten indienen vanaf € 5.000,-. Dit budget wordt deels gebruik om het onderwijsprogramma te financieren en deels voor de uitvoering van projecten (inzet experts).

Informatie en aanmelden
>> Voor het aanmelden van opdrachten, vul de project quickscan hier in
>> Voorbeelden van mogelijke projecten en use cases: klik hier
>> Voor informatie over het onderwijsprogramma klik hier

Meer informatie en aanmelden
Mocht je eerst meer informatie willen, neem dan contact met ons op en we bellen je terug voor verdere informatie en stappen.