Certified program: projecten indienen

Binnen het Weconomics Certified Program (WCP) ‘Digital Transformation & Blockchain’ is het mogelijk om projecten in te dienen die door cursisten van het programma, onder professionele begeleiding van een ervaren coach, worden uitgevoerd.

Weconomics Innovation Lab: je eigen innovatieafdeling
Organisaties in het MKB hebben vaak niet de beschikking over een eigen innovatieafdeling en grote bedrijven hebben vaak moeite disruptieve innovaties binnen de muren van het bedrijf te organiseren. Daarom biedt Weconomics een innovation lab aan om echte digitale transformatie mogelijk te maken.

Subsidie
Vaak kunnen we voor onze projecten subsidie aanvragen waardoor je maar de helft van de kosten hoeft te betalen.. Informeer naar de mogelijkheden

Budget
Consortia, organisaties en startups kunnen betaalde opdrachten indienen vanaf € 2.000,-. Dit budget wordt deels gebruik om het onderwijsprogramma te financieren en deels voor de uitvoering van projecten.

Informatie en aanmelden
>> Voor het aanmelden van opdrachten, vul de project quickscan hier in
>> Voor informatie over het onderwijsprogramma klik hier

Meer informatie en aanmelden
Mocht je eerst meer informatie willen, neem dan contact met ons op en we bellen je terug voor verdere informatie en stappen.