Certified program: projecten indienen

Binnen het Weconomics Certified Program (WCP) is het mogelijk om projecten in te dienen in het kader van de transformatie naar een duurzame, digitale en decentrale toekomst. Denk aan verkenningsonderzoeken, het opzetten van een use case of simulatie of bijvoorbeeld het ontwerpen en ontwikkelen van ecosystemen en het implementeren van de digitale lopende band. Opdrachten richten zich op het aantonen van een werkende methodiek om vraag en aanbod van data tegen de laagste kosten en hoogste service te organiseren. Opdrachten worden door cursisten van het programma, onder professionele begeleiding van een ervaren coach, uitgevoerd. Hierbij werken we ‘Agile’. Stap voor stap gaan we naar de gewenste eindsituatie. We spreken meestal dan ook over een transformatieprogramma dat uit meerdere projecten/fasen bestaat.

Innovation As A Service: je ‘eigen’ innovatieafdeling
Startups en MKB-organisaties hebben vaak niet de beschikking over een eigen innovatieafdeling en grote organisaties hebben vaak moeite disruptieve innovaties binnen de muren van de organisatie te organiseren. Daarom biedt Weconomics een leerwerkomgeving (een soort innovation lab) aan om de transformatie mogelijk te maken.

Subsidie
Vaak kunnen we voor onze projecten subsidie aanvragen waardoor je maar een deel van de kosten hoeft te betalen. Vaak kan dit ook in uren en kost het geen liquiditeit. Informeer naar de mogelijkheden.

Budget
Consortia, organisaties en startups kunnen betaalde opdrachten indienen vanaf € 2.000,-. Dit budget wordt deels gebruik om het onderwijsprogramma te financieren en deels voor de uitvoering van projecten.

Informatie en aanmelden
>> Voor het aanmelden van opdrachten, vul de project quickscan hier in
>> Voorbeelden van mogelijke projecten en use cases: klik hier
>> Voor informatie over het onderwijsprogramma klik hier

Meer informatie en aanmelden
Mocht je eerst meer informatie willen, neem dan contact met ons op en we bellen je terug voor verdere informatie en stappen.