Future Wisdom Experience Lab

 • Bij voldoende aanmeldingen op de vierde maandag van de maand in Eindhoven (13:00-17:00)
 • Eerstvolgende mogelijkheid, zie eventkalender, wel even aanmelden
 • Volg voor het bezoek aan ons lab eerst de denkexpeditie ‘Toekomstwijsheid
 • Volg na dit bezoek het leerwerkprogramma: Toekomstgedreven Leiderschap
 • Ook incompany/maatwerk mogelijk, neem hiervoor contact met ons op

English summary

 • Learn about future driven leadership with ecosystems and the digital assembly line
 • Discover breakthrough leadership competences, data technologies, business- and operating models
 • Unlock opportunities and shape a durable, digital and decentral FutureNext
 • Meet projects, startups, professionals and the transformation leaders driving innovation
 • Get a behind-the-scenes, look into the innovation center of Weconomics, Twice and LCB
 • Network and meet Weconomics partners and alumni of our talent programs

Welkom
Welkom in ons Future Wisdom experience lab voor toekomstgedreven leiderchap op de campus van de Technische Universiteit in Eindhoven. Binnen dit experience lab is er vooral aandacht voor nieuw leiderschap, het organiseren van een duurzame welvaart, het ontwikkelen van ecosystemen, strategie, beleid, nieuwe business- en operating models en disruptieve datatechnologieen. Je kunt hier ontdekken, bewust worden, kennis tot je nemen, vaardigheden ontwikkelen de laatste tools leren kennen. alles wat je nodig hebt voor je transformatie naar een duurzame, datagedreven en decentrale FutureNext.

In het experience lab kun je zien dat met een nieuw perspectief, een andere wijze van organiseren en bewust inzetten op sociale innovatie, er veel winst te behalen is. Weconomics is uniek omdat het zich in eerste instantie richt op de ontwerpkant en een organisatorische verandering. Disruptieve datatechnologieën zoals blockchain werken alleen maar als instituten hun dominante logica loslaten en hun business- en operating model aanpassen. Dit is nodig voor een duurzame, datagedreven en decentrale toekomst. Innovatie vindt nu te veel en te vaak plaats vanuit een bedrijfsperspectief, en dit maakt de maatschappij veelal onnodig complex en niet productief. In het experience lab kun je zien dat maatschappelijke vraagstukken beter oplosbaar zijn door bijvoorbeeld slim samen te werken in ecosystemen. Het Future Wisdom experience lab bestaat uit een fysieke plek, een community van projecten, startups, professionals en ondernemers, én een leerwerkprogramma voor nieuwe organisatieontwerpen en transformationele leiders. Regelmatig worden gratis en vrijblijvende events georganiseerd waardoor de doelgroep laagdrempelig bewust wordt van de voordelen van datagedreven organiseren.

Welke onderdelen bieden we aan?
Wanneer je een bezoek brengt aan ons inspiratie- en expeditielab kun je, na overleg, het volgende verwachten:

Hoe kun je deelnemen?
Het lab biedt regelmatig gratis en vrijblijvende kennismakings- en verkenningssessies aan voor individuen. We stellen dan een programma samen uit bovenstaande onderdelen. In een dagdeel ontdek je wat toekomstgedreven organiseren is en welk leiderschap we daarvoor nodig hebben. Daarnaast bieden we arrangementen aan voor organisaties of groepen professionals waarin je bijvoorbeeld in een dag op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam, digitaal en decentraal organiseren. We stellen dan samen een programma op, op basis van bovenstaande onderdelen. Daarna kunnen we bijvoorbeeld samen een transformatieprogramma vorm geven.

Bezoek het experience lab
Bij voldoende deelnemers is het experience lab in principe elke vierde maandag van de maand van 13:00-17:00 geopend voor een kennismaking (soort proeverij) of er wordt in overleg een datum geprikt. Je moet je wel aanmelden.

Na aanmelding ontvang je nadere informatie en stellen we samen een datum vast. Wil je als groep deelnemen, neem dan contact met ons op.

Naast het vrij toegankelijke lab voor individuen, organiseren we ook bijeenkomsten voor groepen. Informeer naar de mogelijkheden en kosten. Wil je meer informatie over ons experience lab? Neem dan contact met ons op.

No-show-up
Mocht je na de ontvangst van de bevestiging toch niet kunnen, meld je dan minimaal één werkdag van te voren af. Mochten we geen (tijdige) annulering ontvangen, dan zullen we € 50,- in rekening brengen voor onnodig gemaakte kosten.

tags: fwe