Alumnidag Weconomics leerwerkprogramma (WCP)

Inleiding
Sinds 2019 loopt het Weconomics leerwerkprogramma ‘Datagedreven organiseren’. Inmiddels hebben een kleine honderd deelnemers het programma afgerond. Iedereen heeft na het programma een eigen invulling geven aan hetgeen geleerd is. We hebben inmiddels tientallen projecten, professionals en startups gekoppeld aan dit programma. Op veler verzoek organiseren we daarom minstens éénmaal per jaar de WCP-alumnidag. Enerzijds bieden we een inhoudelijk programma met de laatste ontwikkelingen, een simulatie, case of game en een gastspreker. Anderzijds is het natuurlijk mooi om de andere deelnemers en docenten weer eens te zien en te spreken.

Doel
Het doel van deze bijeenkomst is kennis opdoen van de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied en van Weconomics. Daarnaast is er veel ruimte om kennis en ervaringen uit te wisselen tussen deelnemers en is er voldoende tijd om gezellig even bij te praten over je eigen ervaringen, werkzaamheden, kansen die je ziet en problemen waar je tegenaan loopt.

Doelgroep
Alumni  van het Weconomics leerwerkprogramma, (gast)docenten en geïnteresseerde relaties

Programma:
10:30-11:00 ontvangst
11:00-12:30 laatste ontwikkelingen
12:30-13:30 gezamenlijke lunch
13:30-15:30 game
15:30-16:30 gastspreker
16:30-18:00 borrel

Duur
1 dag

Vorm
Deze bijeenkomst is interactief. Naast de laatste ontwikkelen en praktijkvoorbeelden zullen de deelnemers ook aan de slag gaan met groepswerk, een case, simulatie of game.

Voorbereiding
Om goed voorbereid aan de slag te gaan, hier een aantal suggesties om je voor te bereiden:

Resultaat
Het resultaat van deze bijeenkomst is dat je bij bent met de laatste Weconomics  ontwikkelingen en ontwikkelingen op het gebied van datagedreven organiseren, IoT, blockchain, smart contracts en AI (samen de digitale lopende band) en hoe je deze technologieën en nieuwe manieren van organiseren kunt inzetten om productiever te worden waardoor surplus ontstaat wat we in kunnen zetten voor verduurzaming en meer welzijn.

Groepsgrootte
Voor voldoende interactie: minimaal 12 en maximaal 30.

Accommodatie
De bijeenkomst vind plaats in het BrainBloc lab op de TU/e campus in Eindhoven of bij BUAs in Breda.

Informatie
Wil je meer informatie of dit product afnemen, neem dan contact op.

Tags: awl